Don't Miss

Alimente Nerecomandate intr-o Cura de Detoxifiere

By on February 18, 2011
Va prezentam cateva alimente si produse care se recomanda a fi evitate intr-o cura de detoxifiere.
  • Un prim sfat in demararea unei cure de detoxifiere este sa evitati alimentele prajite!
  • De asemenea, sunt nerecomandate alimentele conservate sau afumate, din cauza continutului lor de substante toxice!
  • Cura de detoxifiere exclude dulciurile cu continut de conservanti, coloranti, indulcitori, margarina, E-rile continute de acestea reprezentand un dusman pentru mecanismul uman de detoxifiere al organismului!
  • Alta categorie de produse nerecomandate intr-o cura de detoxifiere o reprezinta mezelurile si carnea, din cauza surselor necorespunzator tratate de unde previn acestea!
  • Sunt de evitat painea alba, pateurile, spaghetele. Acestea contin fibre daunatoare unei curi de detoxifiere!
  • Un alt secret intr-o cura de detoxifiere corespunzatoare este renuntarea la zaharul rafinat, ulei rafinat, cafea, bauturi racoritoare carbogazoase!
  • Nerecomandate in cura de detoxifiere  sunt si produsele lactate cu un continut bogat de grasimi, acestea nefacand altceva decat sa suprasolicite organismul!

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *