Don't Miss

Beneficiile folosirii LiverHelp

By on December 4, 2012

Ce este LiverHelp?

Este un ceai cu proprietati hepatoprotectoare si detoxifiante compus din plante medicinale. Produsul nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi, ci doar plante din zone nepoluate. Ingredientele sale sunt papadia, fructele de armurariu, florile de trifoi rosu, radacina de ghintura albastra si radacina de lemn dulce.

LiverHelp este recomandat ca adjuvant pentru detoxifiere, afectiuni hepato – biliare, ficat gras, colesterol marit si pentru reglarea glicemiei. Produsul protejeaza ficatul de actiunea toxinelor.

O cura cu ceaiul hepatoprotector LiverHelp imbunatateste starea de sanatate a ficatului, a cailor biliare, ajuta la stimularea secretiei biliare si reduce riscul de aparitie a calculilor biliari. Pentru ca ceaiul are abilitatea de a elimina substantele toxice din sange, acesta ajuta la mentinerea sanatatii vaselor, cat si in cazul reumatismului.

LiverHelp ajuta la diminuarea efectelor cauzate de menopauza si reduce durerile menstruale pentru ca are efecte progesteronice si estrogenice. Pe langa acestea, LiverHelp ajuta la tratarea si vindecarea anemiei, acneei, celulitei, varicelor, hemoroizilor, fermentatiilor intestinale, reduce balonarea si flatulenta.

Efectele benefice ale LiverHelp sunt date de ingredientele sale naturale, fiecare avand proprietati deosebite pentru rezultate maxime. De exemplu, fructele de armurariu din LiverHelp au proprietati hepatoprotectoare, antioxidante, detoxifiante, tonice si diuretice. Este folosit in tratarea diferitelor afectiuni hepatice ca hepatita A, ciroza alcoolica, expunerea la substante periculoase. Pentru ca fructele de armurariu contin silimarina, ajuta la protejarea ficatului si opreste depunerea grasimilor in ficat.

Un alt beneficiu al LiverHelp este ca, pentru ca este un produs natural, acesta nu creeaza dependenta si se poate administra pe periaode mai lungi de timp. O cura obisnuita cu LiverHelp poate dura minim o luna, timp in care se bea aproximativ un litru de ceai pe zi. In cazul adultilor, doza zilnica recomandata este de doua – trei lingurite pe zi (lingurita dozatoare din interiorul produsului), iar in cazul copiilor de 4 – 12 ani de o lingurita pe zi.

 

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *