Don't Miss

Cauzele Balonarilor | aparitia balonarilor

By on February 18, 2011

aparitia balonarilor

Aparitia Balonarilor

Conform specialistilor, aparitia balonarilor se datoreaza unui stil de viata inadecvat, deseori neavand o suferinta asociata.

Sunt anumite obiceiuri alimentare care trebuie evitate, ele fiind principalele cauze ale balonarilor:

  • Consumul de alimente bogate in zaharuri  determina fermentatia, eliberandu-se astfel o cantitate mare de gaze, care se acumuleaza in intestinul subtire si cel gros. Acestea preseaza peretele abdominal, determinand aparitia balonarilor.
  • Consumul fructelor la putin timp dupa o masa pe baza de carne cauzeaza balonarile, datorita faptului ca timpul necesar pentru fermantatia carnii este mai mare decat cel pentru fermentatia fructelor.
  • Consumul unei mari cantitati de apa gazoasa, sifon, bere, etc., determina umflarea abdomenului, cauzand balonarea.
  • Introducerea aerului in stomac prin inghitire este o alta cauza a balonarilor, in special la persoanele nevrotice sau fumatoare.

In numeroasele situatii in care gazul este introdus in intestine, Acai Weekend Cleanse poate optimiza presiunea intestinala si reduce simptomatologia data de balonari, respectiv a senzatiei de abdomen plin.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *