Don't Miss

Ce este ColonHelp Junior?

By on December 6, 2012

ColonHelp Junior este un supliment alimentar cu rol vitaminizant si de reglator intestinal creat special pentru copilul tau. Ingredientele de baza sunt: fibre de psyllium, susan si fructe uscate, compozitie care ii da produsului ColonHelp Junior o savoare placuta de fructe pentru a fi pe placul copiilor, dar si adultilor care sunt sensibili la diferite gusturi ale plantelor aromatice, precum si femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Cum actioneaza ColonHelp Junior?

In primul rand ColonHelp Junior asigura un aport important de vitamine, fiind astfel un tonic excelent pentru organismul copilului tau. ColonHelp Junior are o compozitie bazata pe vitamine si minerale care au o actiune imunostimulatoare si antiinfectioasa.

Produsul ColonHelp Junior contine: fructe de Goji, catina, afine, merisor. Aceste fructe sunt recunoscute pentru continutul ridicat de antioxidanti (vitaminele A, C, E), pentru vitaminele din grupa B precum si pentru minerale. (calciu, magneziu, potasiu, etc.).

Alege ColonHelp Junior pentru a scapa de problemele cu imunitatea! Datorita continutului major de vitamina C naturala (cunoscuta ca si vitamina imunitatii-12mg/ 8g produs) si a fructelor Goji, care ajuta la dezvoltarea sistemului nervos prin concentratia sa de acizi grasi esentiali, ColonHelp Junior ar trebui sa se afle pe lista de cumparaturi a fiecarei mamici. Tiamina (vitamina B1) continuta de Goji ajuta in mentinerea la un nivel ridicat
energia din organism.

Alte elemente care formeaza produsul ColonHelp Junior sunt: catina, care este recunoscuta pentru actiunea sa antioxidanta si imunostimulatoare, urmeaza apoi afinele cu proprietati antiinfectioase, vermifuge si antidiareice, si merisorul care combate infectiile urinare si intestinale.

De asemenea, ColonHelp Junior este un adjuvant care poate fi folosit cu success in stari de oboseala, in tulburari de concentrare, suprasolicitare fizica sau intelectuala. Pentru ca antioxidantii sa se asimileze corect in organism este necesara imbunatatirea digestiei. In acest caz intervin alte elemente naturale pe care le contine ColonHelp Junior: papaya si ananasul care asigura doua enzime importante si anume: papayna si bromelaina, prunele uscate care sunt excelente antioxidante si nuca de cocos care este un depurativ eficient.

Pentru asigurarea energiei necesare si imbunatarirea capacitatii naturale de aparare, manganul continut de ananas este perfect deoarece este un producator de enzime. ColonHelp Junior este recomandat atat in caz de contipatie, cat si de diaree datorita aportului ridicat de fibre, iar administrarea lui in combinative cu iaurt ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale si creste imunitatea organismului.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *