Don't Miss

Ce este ColonHelp?

By on December 6, 2012

ColonHelp este un supliment alimentar cu un continut ridicat de Omega 3 natural, compus din fibre vegetale solubile si insolubile care actioneaza asupra tranzitului intestinal si favorizeaza eliminarea toxinelor din organism.

Ingredientele ColonHelp sunt atent selectionate si 100% naturale – in, psyllium, coriandru, oregano, chimen, patrunjel, argila- care odata combinate, actioneaza eficient in detoxifierea intregului organism. Fibrele care compun produsul ColonHelp in amestec cu lichidele, isi maresc volumul de cateva ori, curatand astfel tubul digestiv, dar cu o principala si importanta actiune asupra colonului unde dizolva toxinele si reziduurile acumulate si ajuta la eliminarea lor.

ColonHelp pentru o silueta perfecta si pentru doza zilnica de fibre.

Administrarea ColonHelp, reprezinta un excelent mod de a va regla tranzitul intestinal, previne constipatia si diareea. Produsul ColonHelp ajuta la eliminarea sau ameliorarea principalelor probleme care pot sa apara la nivelul tubului digestiv, cum ar fi: fisuri anale, hemoroizi, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, coloniritabil, colite intestinale. De asemenea ColonHelp poate fi un element important in curele deslabire datorita aportului de fibre care ajuta la reducerea senzatiei de foame.

Bucura-te de o viata sanatoasa cu sprijinul ColonHelp!

Un alt element important din sanatatea ta la care participa ColonHelp, este aportul lui la scaderea colesterolului si a trigliceridelor din organism, fapt care influenteaza pozitiv riscul aparitiei de boli cardiovasculare. ColonHelp are indicatii in mai multe segmente din sanatatea organismului tau, ajutand la cresterea imunitatii, restabileste echilibrul florei intestinale, daca este administrat in combinatie cu iaurt si, de asemenea, este indicat in starile de oboseala cronica.

Investeste in sanatatea ta timp de 3 luni si diferenta va spune totul!

Suplimentul alimentar ColonHelp se administreaza in cure de detoxifiere de cate 1 pana la 3 luni, o data sau de doua ori pe an. Este de preferat totusi o prima cura de 3 luni.

Doze recomandate:

  • Adulti: 1-3 lingurite dozatoare/zi (8-24 g/zi)
  • Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi (8g)
  • Doza maxima: 4 lingurite pe zi (32g)

In interiorul fiecarui flacon ColonHelp se afla o lingurita dozatoare. 8 g de produs reprezinta o lingurita rasa.

Dupa cele 3 luni de tratament de detoxifiere cu ColonHelp, rezultatele vor fi excelente pentru sanatate precum si pentru silueta.

ColonHelp are efecte benefice si asupra unor forme de alergii, astm, artrita, dureri articulare, acne, afectiuni hepatice, migrene, depresii, stress.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *