Don't Miss

Ce sunt Hemoroizii ?

By on February 23, 2011

ce sunt hemoroiziiDe multe ori v-ati intrebat …

Ce sunt hemoroizii ?

Raspunsurile primate v-au bagat in ceata mai mult decat erati inainte. Despre hemoroizi s-a vorbit chiar din vremea lui Hipocrate, un medic celebru din Grecia antica, fiind considerat parintele medicinei. Hipocrate practica  ligaturile sau cauterizarea in cazul pacientilor cu hemoraizi.

Ce sunt hemoraizii?

Hemoraizii sunt dilatatii de tip varicose ale venelor din zona anusului si rectului. Acestia sunt asemanatori varicelor de pe mebrele inferioare. Sangerarile in timpul tranzitului intestinal, mancarimile si durerile rectale sunt simptome comune ale hemoroizilor. De ce apar acesti hemoroizi? In special din cauza constipatiei.

Venele din zona anorectala se pot dilate din cauza unor probleme de tranzit intestinal sau din cauza unei cresteri a presiunii din abdomen, care impinge sangele catre acea zona. Dar, si diareea poate si responsabila de aparitia acestor hemoroizi.

Speram ca acum stiti ce sunt hemoroizii si ca veti lua masurile necesare pentru prevenirea aparitiei acestora.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *