Don't Miss

Ceaiul hepatoprotector LiverHelp

By on December 6, 2012

Ficatul este numit si „laboratorul central” al organismului, fiind cel mai mare organ intern din corp. El poate functiona si daca 90 % din celulele sale sunt afectate si are capacitatea de regenerare chiar daca o parte din el a fost exercizata in urma unei operatii chirurgicale. Factori care pot afecta ficatul sunt alcoolul, medicamente, virusurile hepatice B si C, alimentatia nesanatoasa si stilul de viata dezechilibrat. In momentul in care ficatul este atacat de substante toxice, se inflameaza si transmite sange nepurificat in circulatie.

LiverHelp este supliment alimentar, complet natural, care nu contine conservanti, coloranti sau alte substante aditive. Este un ceai hepatoprotector care contine fructe de amurariu, papadie, flori de trifoi rosu, radacina de ghintura albastra si radacina de lemn dulce. Aceste plante ajuta ca LiverHelp sa protejeze ficatul de substantele toxice si ajuta la cresterea abilitatii de regenerare a tesutului hepatic.

Pentru ce se recomanda LiverHelp:

  1. Ficat gras
  2. Afectiuni hepato – biliare
  3. Colesterol marit
  4. Reglarea glicemiei
  5. Detoxifiere

Cura cu ceaiul hepatoprotector LiverHelp dureaza pentru o perioada de minim o luna, insa se poate utiliza si ulterior in cazul starilor de oboseala ale ficatului si a intregului organism sau in diferite probleme ale aparatului digestiv.

Cum se prepara ceaiul LiverHelp? Se pun doua lingurite dozatoare de ceai intr-un litru de apa si se lasa sa fiarba timp de unul, maxim doua minute. Amestecul se lasa la racit si se poate consuma de doua ori pe zi: dimineata si seara, neindulcit.

Doza zilnica recomandata in cazul ceaiul LiverHelp difera in functie de scop. Adica, in cazul adultilor si a copiilor de peste 12 ani se consuma doua – trei lingurite pe zi in cazul procesului de detoxifiere si trei – patru lingurite pe zi in cadrul curei de regenerare hepatica. In cazul copiilor se foloseste o lingurita pe zi, insa la recomandarea medicului.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *