Don't Miss

Clisma de curatire a colonului cu cafea

By on May 24, 2010

Clisma de Curatire a Colonului cu Cafea

Clisma de curatire a colonului cu cafea

A devenit una din cele mai populare clisme din ultimul timp, fiind cunoscut ca una foarte eficienta in terapia tuturor afectiunilor cronice intestinale si a cancerului colo rectal. Acest tip de clisma este indicata pentru a usura criza de recuperare si discomfortul intestinal la cei care sufera de patologii cronice ale intestinului gros, pentru a stimula secretia biliara si ficatul.
Datorita proprietatilor cafelei, aceast tip de clisma de detoxifiere stimuleaza miscarile colonului. Aceasta clisma pe baza de cafea face parte din Terapia Gerson. Se prepara din 3 linguri de cafea naturala cat mai tare posibila dar sa nu fie decafeinizata, care se adauga in 2 litri de apa distilata sau cel putin pura, care a fost in prealabil adusa la punctul de fierbere. Dupa ce a-ti adaugat cafeaua, lasati la foc pentru inca 3 minute si apoi pentru inca 20 minute la foc mic, cat doar sa forfoteasca incet solutia. Raciti apoi substanta obtinuta. Separati zatul lasand sa se sedimenteze si folositi-o ca clister cand ajunge la temperatura corpului. Trebuie retinuta in colon pentru 10 – 15 minute.

Clisma de curatire a colonului cu cafea poate fi repetata in fiecare dimineata, daca urmati un program de detoxifiere sau o cura de curatarea colonului. Colonul va incepe sa functioneze de indata ce veti folosi aceasta clisma, va deveni mai activ si dupa cateva cure de clisme, va continua sa ramana activ, chiar daca intrerupeti cursul.

Se recomanda ca acest de tip de clisma de curatire a colonului cu cafea sa fie efectuate dupa un masaj limfatic, dar acest lucru nu este imperial. Este indicat sa nu efectuati clisma cu cateva ore inainte de somn deoarece ve-ti fi foarte stimulat si nu ve-ti putea adormi.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *