Don't Miss

Clisma de Detoxifiere a Colonului

By on May 24, 2010

Clisma de Detoxifiere a Colonului

Daca doriti sa va curatati colonul sau sa il detoxifiati, puteti face acest lucru prin trei metode. Puteti folosi un produs de detoxifiere a colonului care sa va ajute in acest sens. Recomandam folosirea unui produs natural pe bazade firbe 100%. O cantitate semnificativa de fibre asigura un tranzit intestinal eficient si mentine colonul sanatos.

A doua modalitate de detoxifiere a colonului este o dieta special conceputa pentru a ameliora simptomele de constipatie, de balonare si de colon iritabil. Acest tip de dieta de detoxifiere este una bogata in fructe si legume si presupune consumul de sucuri naturale de fructe zilnic. Poate fo urmata 3 zile, 7 zile sau chiar 15 zile in functie de organism sau de doleante.

Cea de-a treia metoda de curatare interioare este sa urmati o clisma de detoxifiere a colonului. Tot ce trebuie sa faceti este sa preparati o infuzie din radacini de brusture, apoi adauga o alta infuzie de trifoi si zmeura dupa care le amestecati. Aceast mix va stimula ficatul sa exercite mai mult bila, eliberandu-te in acelasi timp de stresul din perioadele de dupa boala sau menstruatie.
Pe langa acest tip de infuzie, infuziile de salvie sunt considerate ca fiind detoxifiante si eficiente pentru curatarea colonului si detoxifierea organismului.

In acest sens puteti incerca si infuzii cu usturoi. Aceste sunt foarte eficiente in special contra parazitlor intestinali. Tot ce trebuie sa faci este sa infuzezi  7-8 catei de usturoi pentru fiecare litru de apa dupa care ii vei strecura. Infuzia obtinuta se foloseste la clisma de detoxifiere a colonului.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *