Don't Miss

ColonHelp pentru curatirea intestinala si detoxifiere

By on December 6, 2012

ColonHelp este un produs complet natural pe baza de fibre vegetale care se recomanda pentru curatirea intestinala si pentru detoxifiere. Avand 52 % fibre de seminte de in si 33 % fibre din tarate de psyllium, ColonHelp nu curata doar colonul, cu intregul sistem digestiv.

ColonHelp se recomanda persoanelor care au probleme de tranzit intestinal, crampe abdominale si celor care sufera de balonari, insa si persoanelor care vor sa slabeasca. In plus, ColonHelp este benefic si pentru tratarea si prevenirea constipatiei, prevenirea hemoroizilor, atenuarea simptomelor sindromului de colon iritabil, scaderea nivelului de colesterol si reglarea glicemiei.

Cura de curatire a colonului ColonHelp se efectueaza pe o perioada de trei luni, in doze de 8 – 24 de grame. In primele zile ale curei de detoxifiere cu ColonHelp se administreaza cate opt grame (cu lingurita dozatoare), doza care poate creste treptat pana la 24 de grame.

Cum se administreaza ColonHelp

In cazul in care vreti sa slabiti, ColonHelp se administreaza dimineata pe stomacul gol. In cazul curei de detoxifiere si curatare intestinala se poate administra si dupa micul dejun. ColonHelp, curatitorul de colon si detoxifiant, este disponibil sub forma de pulbere din plante, care se amesteca cu un pahar de apa sau iaurt. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda administrarea ColonHelp cu iaurt.

Curatitorul de colon actioneaza si pentru persoanele care au flora bacteriana intestinala decimata. Administrat cu iaurt, programul de detoxifiere ColonHelp, cu fibrele continute de acesta, ajuta la refacerea florei intestinale. Nu uitati ca dupa administrarea curatitorului de colon sa beti un pahar mare de apa. In cadrul cure de detoxifiere si curatire intestinale, hidratarea este foarte importanta, trebuie sa consumati cel putin doi litri de apa pe zi. Fibrele din ColonHelp trebuie sa se umfle si sa isi maresca volumul, pentru a se forma un bol asemanator unui burete pentru a curata delicat toxinele din colon.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *