Don't Miss

Cum actioneaza ColonHelp?

By on December 6, 2012

Ingredientele de baza ale ColonHelp sunt semintele de in (52%) si psyllium (33%) deci este un supliment din fibre 100% natural. Semintele de in combinate cu psyllium sunt recunoscute pentru proprietatile lor laxative si detoxifiante.

Colonul poate fi comparat cu o teava de canalizare cu propriul sistem de epurare de care trebuie sa avem grija sa nu se infunde cu resturi alimentare deoarece, sistemul odata infundat, face ca toxinele neeliminate sa se intoarca in organism. Un circuit poate functiona eficient cu sprijinul ColonHelp care ajuta la eliminarea toxinelor si la prevenirea intoxicarii organismului.

Datorita ColonHelp, problema eliminarii eficiente a toxinelor din organism dispare si reprezinta un factor important in sanatate, fapt demonstrat si de diferite studii. Daca avem grija ca sistemul nostru de epurare sa functioneze la capacitate maxima, organismul va avea mai multe de castigat. ColonHelp curata colonul prevenind autointoxicarea organismului prin identificarea toxinelor si eliminarea lor inainte de a ajunge din nou in sistemul circulator.

Constipatia a devenit o problema? ColonHelp o rezolva.

Compozitia ColonHelp formata din in si psyllium reprezinta 100% fibre, care odata ajunse in intestine, absorb substantele toxice, actioneaza asupra peristaltismului, stimulandu-l si faciliteaza tranzitul intestinal. Constipatia reprezinta intarirea materiilor fecale si stagnarea lor in colon pe parcursul a mai multe zile, agresand astfel peretii intestinali. Interventia cu ColonHelp are totodata si efect emolient si lubrifiant protejand mucoasele peretilor
intestinali. Aceste proprietati sunt datorate acizilor grasi esentiali omega 3 si semintelor de in folosite in componenta ColonHelp.

ColonHelp are un avantaj in fata altor tipuri de laxative deoarece nu creeaza dependenta fiind un produs 100% natural.

Ai un tranzit intestinal lent? ColonHelp intervine!

In ultima vreme pentru tot mai multe persoane, tranzitul intestinal a devenit o problema, oamenii se plangandu-se ca scaunul apare cu o intarziere de 48 pana la 72 de ore. Datorita ColonHelp se sporeste aportul de fibre din dieta, astfel ColonHelp devine o solutie perfecta pentru fluidizarea si aducerea la normal a tranzitului intestinal. Cea mai mare parte a digestiei se produce in intestine si nu in stomac, de aceea utilizarea suplimentului alimentar
ColonHelp, reprezinta un remediu eficace pentru cresterea tranzitului intestinal si anume pentru deplasarea mai rapida a bolului alimentar de-a lungul intestinului si eliminarea toxinelor.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *