Don't Miss

Cum se administreaza ColonHelp Junior

By on December 6, 2012

ColonHelp Junior este un supliment alimentar plin de vitamine, minerale si fibre, care poate fi folosit in cure de detoxifiere, cure de slabire sau ca supliment de fibre si vitamine. Este singurul produs de detoxifiere special realizat pentru copii, care poate fi folosit si de catre femeile insarcinate si cele care alapteaza, de catre cei care sunt in covalescenta si de persoanele sensibile la gustul plantelor aromatice.

ColonHelp Junior are efect maxim cand este administrat cu iaurt pentru ca astfel ajuta si la stimularea imunitatii si la refacerea florei intestinale. Insa, poate fi administrat si cu sana, lapte batut sau apa. In cazul in care administrati ColonHelp Junior cu iaurt, aveti grija ca acesta sa fie cu probiotice (cele cu fructe contin de regula zahar si aditivi). ColonHelp Junior poate fi administrat inainte de masa, insa si cu 20 – 30 de minute dupa masa.

Cantitatea ColonHelp Junior in functie de varsta:

  • Pentru copii de 4 – 6 ani – o lingurita dozatoare. Doza maxima recomandata (dmr) este de 1 lingurita pe zi.Pentru copii de 7 – 8 ani – 1 – 2 lingurite pe zi, dmr este de 2 lingurite pe zi
  • Pentru copii de 9 – 14 ani – 2 lingurite pe zi, dmr este de 3 lingurite pe zi
  • Adulti si tineri peste 14 ani – 3 – 4 lingurite pe zi, dmr este de 6 lingurite pe zi.

La aproximativ 15 minute dupa administrarea ColonHelp Junior este necesar sa consumati 200 – 250 ml de apa, in cazul copiilor, si cantitate dubla in cazul adultilor. In timpul curei cu ColonHelp Junior este foarte importanta hidratarea adecvata pentru eliminarea toxinelor si pentru reglarea tranzitului intestinal. Pentru a stabili cantitatea optima de ColonHelp Junior de consumat puteti creste treptat doza.

Cura de detoxifiere cu ColonHelp Junior poate fi folosita o data sau de doua ori pe an, pe o perioada de una – trei luni.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *