Don't Miss

Cum se administreaza Detoxicolon 480 g

By on December 6, 2012

Detoxicolon este un produs natural folosit, printre altele, pentru detoxifiere si pentru eliminarea toxinelor din organism. in plus, produsul ajuta la eliminarea depunreilor din interiorul intestinului gros, a metalelor grele, a radicalilor liberi, pesticidelor si a altor substante toxice.

Durata unei cure cu Detoxicolon este de trei saptamani, cura poate fi reluata la fiecare schimbare de anotimp sau, in cazul problemelor persistente, se pot efectua doua – trei cure succesive, cu pauza de zece zile. In aceasta pauza se recomanda administrarea unor comprimate naturale ca Spirulina si Ganoderma.

Cum se administreaza Detoxicolon?

In cazul adultilor se recomanda intre doua si sase lingurite de preparat pe zi, amestecate cu 250 ml de apa, iaurt sau suc de fructe. Pentru prepararea amestecului se foloseste lingurita din interiorul flaconului. Dupa administrarea produsului este foarte important sa consumati inca 250 ml de apa, minim. Doza recomandata de Detoxicolon se poate consuma integral dimineata, cu minim jumatate de ora inainte de micul dejun sau se poate imparti pe parcursul zilei: o portie dimineata inainte de masa si o portie seara, la doua ore dupa masa. In cazul copiilor, doza zilnica recomandata este de una – doua lingurite pe zi.

In cazul in care Detoxicolon este folosit in cadrul curelor de slabire, se recomanda administrarea a trei lingurite de amestec de doua ori pe zi, simineata si seara, cu jumatate de ora inaintea mesei. Se recomanda ca in timpul curelor de slabire in care se administreaza Detoxicolon sa nu se consume decat lichide dupa ora 19. Detoxicolon promoveaza senzatia de satietate pentru ca isi mareste volumul in stomac prin hidratarea fibrelor. Ajuta la o pierdere in greutate rapida.

In cadrul dietelor cu Detoxicolon se recomanda ca regimul alimentar sa fie compus din 80% legume, fructe, cereale integrale, uleiuri vegetale naturale obtinute prin presare la rece si seminte
oleaginoase ca nucile, migdalele, fisticul.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *