Don't Miss

Curatarea colonului ajuta la detoxifierea organismului

By on May 25, 2010

Curatarea Colonului

Efectuarea unei proceduri de curatarea colonului va ajuta deasemenea la detoxifierea organismului. Acest lucru va avea bineinteles efecte benefice asupra organismului nostru, luand in considerare faptul ca prin aceasta procedura, toxinele din intestinul gros vor fi eliminate. In acest sens, putem sa urmam o procedura numita hidroterapia colonului care ajuta la reglarea tranzitului intestinal, la reglarea metabolismului, la distrugerea si eliminarea tuturor bacteriilor si parazitiilor mentinandu-ne o stare perfecta de santate in intreg corpul.

Hidroterapia colonului se face numai dupa consultarea unui medic de specialitate. Este indicat ca pacientul sa nu sufere de boli sau sa urmeze tratamente medicamentoase pentru ca acestea pot interfera cu acest procedeu de curatarea colonului. Pentru curatarea colonului se foloseste aproximativ 1 litru de apa, iar procedura se efectueaza in cabinete specializate in acest sens.

In acest sens, daca se doreste curatarea totala a colonului, chiar si la nivelul superior al acestuia, introducerea apei se va face lent prin rotatie pe lateral pentru a ajunge la nivelul superior al colonului si a-l curata de toxinele care sunt depuse acolo.

Pentru persoanele care sufera de constipatie este recomandata o procedura de curatarea colonului. Daca sunteti consumator de mancaruri rafinate si prelucrate si nu consumati destule fructe si legume, hidroterapia colonului este recomandata pentru dvs. Aceasta procedura de detoxifiere nu numai ca ajuta la eliminarea toxinelor si curatarea colonului dar evita blocajele intestinale si evita raspandirea toxinelor in organism. Acest lucru poate duce chiar la o intoxicare generala daca toxinele si bacteriile ajung in circuitul sangvin sau cel limfatic al organismului uman. Astfel este de inteles ca starea sanatatii se va agrava.

Un alt beneficiu al hidroterapiei colonului este reducerea seminficativa a riscului de aparitie a cancerului de colon. Atentie totusi la cantitatile de apa folosite si la felul in care aceasta este introduse in organism. Daca nu este executata corect, procedura poate provoca blocaje sau chiar perforari intestinale.

Curatarea colonului si detoxifierea organismului sunt recomandate tuturor persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate. Este contraindicat sa urmati hidroterapia colonului daca suferiti de hemoroizi, fisuri anale, tumori intestinale sau alte boli care au legatua cu acea zona.

Pentru o detoxifiere rapida si eficienta, va recomandam un produs revolutionar pentru curatarea si detoxifierea organismului. Citit mai multe detalii pe siteul Total Cleanse Colon

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *