Don't Miss

Detoxicolon 480g | detoxificolon

By on December 6, 2012

Produs complet natural, Detoxicolon este bazat pe o formula originala care integreaza 15 plante medicinale la care se adauga mineralul Zeolit, cu functie de detoxifiere si eliminare a substantelor toxice din organism. Principalul sau scop este curatarea intestinala.

Alte 7 beneficii ale Detoxicolon:

  1. Creaza o detoxifiere controlata, fara aparitia simptomelor ca diareea sau slabiciunea excesiva
  2. Actioneaza rapid si eficient
  3. Detoxicolon elimina depunerile din interiorul intestinului gros (placa de mucoid)
  4. Ajuta la eliminarea metalelor grele, a radicalilor liberi, xenoestrogenii, pesticidele si alte substante toxice
  5. Fiind un produs natural el nu produce dependenta
  6. Detoxicolon regleaza procesul de absorbtie si cel de eliminare intestinala
  7. Ajuta la reducere riscului de aparitie al afectiunilor cardiovasculare

Cum actioneaza Detoxicolon

La putin timp dupa ingerare, fibrele de psyllium absorb toxinele din tractul digestiv formand un bol care curata peretii intestinali. Formula de plante si prezenta Zeolitului ajuta lal combaterea tulburarilor intestinale, insa ajuta si la fluidizarea si eliminarea depunerilor de pe peretii intestinului. In plus, fibrele vegetale solubile si insolubile pe care le contine Detoxicolon ajuta la normalizarea tranzitului intestinal de la primele zile de administrare.

Detoxicolon se foloseste pentru constipatie, diaree, obezitate, hemoroizi, fisuri anale, in curele de slabire, enterocolite, indigestie, balonare, diskinezie biliara, gastrita, parazitoze intestinale,  diabet zaharat de tip II.

Un alt efect benefic al Detoxicolon este ca, folosit regulat, poate reduce riscul de aparitie al cancerului de colon. Detoxicolon poate fi utilizat si pentru a preveni sau ameliora anumite tulburari cronice ca stresul,
oboseala cronica, afectiuni reumatismale, dureri articulare, caderea parului, tulburari psiho – emotionale ca anxietatea sau starile depresive, afectiuni hepatice si mirosuri neplacute. Se recomanda ca Detoxicolon sa fie administrat cu o ora inaintea mesei pentru ca produsul scade gradul de absorbtie al medicamentelor orale. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, copiiilor sub 12 ani si nici celor care au alergie la una dintre componentele produsului.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *