Don't Miss

Detoxifierea colonului cu plante

By on February 18, 2011

detoxifierea colonului

Detoxifierea Colonului

Aparatul digestiv dar mai ales colonul reprezinta una din cele mai importante cai de detoxifiere a organismului. Prin detoxifierea colonului ,intregul organism este curatat. Acumularea bacteriilor,agentilor patogeni si a resturilor de degradere in colon provoaca diaree dar si constipatie ceea ce duce la urmarea unei cure pentru detoxifierea colonului cu plante.

In cazul constipatiilor cronice se recomanda purgativele naturale.Purgativele naturale sunt acele plante care contin derivati oximetil antrachinonici ,cum sunt crusinul,senna,aloe,reventul. Acest tratament prentru dexotifierea colonului cu plante si tratarea constipatiei se maximum sase zile pe luna la un interval de 5 zile nu continuu.

Cresterea peristaltismului intestinal este determinate de derivatii antracenici din plante ceea ce duce la detoxifierea colonului. Acesti derivati antracenici pot crea dependenta daca abuzam folosirea acestor plante. Cercetarile recente  incrimineaza derivatii antracenici din crusin,aloe ,revent,senna ca pot duce la cresterea riscului aparitiei cancerului colorectal.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *