Don't Miss

Detoxifierea Colonului

By on February 21, 2011

Sunt unele lucruri care nu ti s-au spus sau ti s-au spus si nu le-ai dat importanta necesara. De exemplu, stiai ca 85% dintre adulti sufera de constipatie? Aceasta este si o urmare a faptului ca nu s-a facut detoxifierea colonului. De ce trebuie acesta detoxifiat? Deoarece alimentele pe care le consumam, medicamentele pe care le bem, apa si aerul poluat ne intoxica organismul, iar cea mai mare parte din aceste toxine se depoziteaza in colon. Fara  detoxiferea colonului care este necesara, apar probleme de tranzit intestinal, oboseala cronica, obezitate, constipatie, ficat obosit, iar in cele mai rele cazuri, cancerul. Toxinele acumulate in colon nu afecteaza doar organele interioare, ci acestea au efect si asupra aspectului fizic. Ochii isi pierd limpezimea iar pielea si parul isi pierd stralucirea.

Detoxifierea colonului nu este un capriciu, ci este o necesitate, mai ales din cauza unei alimentatii necorespunzatoare. La Hollywood, detoxifierea colonului este o practica obisnuita. Majoritatea vedetelor folosesc cure de detoxifierea si curatarea colonului, nu numai pentru pastrarea sanatatii si dezintoxicarea organismului, ci si pentru a pierde kilogramele nedorite.

Din pacate, in Romania nu este prea populara detoxifierea colonului, iar ca si consecinta, 50% dintre romani au colesterolul marit, 30% au glicemia ridicata, iar jumatate dintre adultii romani sufera de constipatie. Cum se poate remedia aceasta problema? Prin detoxifierea colonului si printr-o alimentatie sanatoasa bogata in fibre.

Fibrele regleaza trateaza si amelioreaza majoritatea problemelor tubului digestiv. Fibrele le puteti gasi in legume, fructe, paine integrala, cereale integrale, indicat fiind sa constumati in jur de 30g/zi de fibre. Daca nu doresti ca toxinele acumulate, sa-ti transforme colonul in groapa de gunoi a organismului, sa-ti distruga nu doar interiorul, ci si exteriorul, atunci detoxifierea colonului este obligatorie!

Colonul tau in ce stadiu e?

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *