Don't Miss

Detoxifierea cu Detoxicolon

By on December 6, 2012

Folosit pentru procesul de detoxifiere intestinale si pentru reglarea greutatii, Detoxicolon este un produs complet natural care contine psyllium, seminte de in, zeolit, aloe vera, senna, crusin, rozmarin, ghimbir, lemn dulce, coriandru, anason, fenicul, chimen, anghinare, fructe de afin si extract de fructe de merisor.

Cum functioneaza Detoxicolon in cazul detoxifierii

Fibrele din psyllium pe care le contine Detoxicolon isi maresc volumul dupa ingerare si absorb toxinele din tractul digestiv. Se formeaza un bol care are abilitatea de curatare a peretilor intestinali. Din cauza continutului ridicat de fibre solubile si insolubile, tranzitul intestinal revine la normal inca din primele zile de administrare. In plus, consumat sistematic, Detoxicolon poate ajuta la reducerea riscului de aparitie a cancerului de colon.

Ce alte beneficii are Detoxicolon

Principalul beneficiu al Detoxicolon il consta procesul de detoxifiere intestinala si deblocarea colonului, care reprezinta modalitatea principala de eliminare a substantelor toxice din organism. acest proces de detoxifiere este controlat, fara aparitia simptomelor adverse si fara a crea neplaceri in stilul obisnuit de viata. Folosit corespunzator, Detoxicolon poate ajuta la scaderea in greutate, intr-un mod rapid, dar sanatos.

In plus, Detoxicolon ajuta la reducerea riscului de aparitie al afectiunilor cardiovasculare pentru ca este bogat in acizi grasi polinesaturati care apartin de omega 3. Acesti acizi grasi au rolul de a regla nivelul lipidelor din organism, avand o importanta semnificativa in buna functionare a sistemului cardiovascular.

Ca mod de administrare, Detoxicolon se foloseste zilnic, timp de trei saptamani, cate doua – sase lingurite pe zi. Preparatul se amesteca cu 250 ml de apa, suc de fructe sau iaurt si se consuma imediat. Se poate administra dimineata, cu jumatate de ora inainte de masa sau se poate imparti in doua portii: o portie dimineata inainte de masa, iar a doua seara, la doua ore dupa masa. Se recomanda ca in prima zi, sa se administreze doua lingurite de Detoxicolon, dupa care sa creasca doza treptat pana la sase lingurite pe zi.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *