Don't Miss

Detoxifierea de toamna si ColonHelp

By on December 6, 2012

Detoxifierea de toamna presupune eliminarea substantelor toxice inaintea aparitiei iernii pentru a pregati organismul pentru zilele reci, cat si pentru problemele de sanatate ale sezonului (raceala, slabirea sistemului imunitar, oboseala cronica, avitaminoza si multe altele).

Ce iti ofera detoxifierea de toamna?

Pe scurt, iti permite sa elimini substantele toxice din organism, la nivel celular si la nivelul colonului, sa iti reglezi greutatea si sa iti intaresti sistemul
imunitar.

Cura de detoxifiere cu ColonHelp, supliment care contine fibre alimentare, garanteaza prebioticele (fiber alimentare) si probioticele (bacteriile benefice din iaurt) care sunt necesare pentru refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale. Bacteriile care alcatuiesc flora intestinala au rolul de a descompune resturile alimentare si de a extrage substantele nutritive necesare pentru procesele metabolice. De asemenea, ele iau parte la sinteza vitaminelor K si a complexului de vitamine B. Tot flora intestinala are grija ca bacteriile patogene (responsabile cu aparitia multor afectiuni) sa nu se instaleze.

ColonHelp curata intestinele, el fiind format din fibre vegetale solubile si insolubile, cat si Omega 3. In perioada de toamna se recomanda detoxifierea intestinala folosind fibre. Unele persoane confund ideea de detoxifiere cu cea de infometare sau de post, insa detoxifierea se refera la eliminarea substantelor toxice din organism, care s-au adunat de-a lungul timpului, si nu la lipsa alimentatiei, care aduce cu sine doar probleme de sanatate.

Ingredientele unei detoxifieri cu rezultate maxime cu ColonHelp

Dupa cum spuneam inainte, detoxifierea se face utilizand fibre, care pot fi luate si din alimente sau preparate, pe langa suplimentul ColonHelp. Poti incerca sa consumi mai multe cereale integrale, supe si legume de sezon preparate la gratar sau la aburi. In plus, opteaza mai mult pentru carnea alba, ca cea de pui si de peste, si mai putin pentru carnea rosie.

ColonHelp este supliment din fibre alimentare si este 100 % natural. Printre altele, are si proprietati laxative si de detoxifiere din cauza ingredientelor sale principale si anume semintele de in si taratele de psyllium. Printre avantajele sale, ColonHelp regleaza tranzitului intestinal si elimina substanteler toxice ajutand astfel la prevenirea autointoxicarii organismului.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *