Don't Miss

Detoxifierea Ficatului, O necesitate!

By on February 21, 2011

Te simti constipat, ai pielea uscata si suferi de indigestie? Cand a fost ultima data cand ai facut detoxifierea ficatului? Sau, stii ce inseamna detoxifierea ficatului si de ce este ea necesara? Ficatul nu numai ca omoara microbii si virusurile, dar si neutralizeaza toxinele acestora. Mai mult, elimina si inactiveaza substantele toxice precum medicamentele, aditivii alimentari, mineralele periculoase, etc. De asemenea, extrage din sange deseurile si resturile celulare si elimina deseurile provenite din putrefactii intestinale.

Cum poate fi realizata detoxifierea ficatului? In primul rand, cu ajutorul plantelor. Nu orice fel de plante, ci plantele cu proprietati coleretice si colagoge, care imbunatatesc drenajul hepatic si biliar si favorizeaza detoxifierea si curatirea ficatului.

Care sunt plantele cu proprietati coleretice si colagoge?

  • Papadia
  • Rozmarinul
  • Ridichea neagra
  • Anghinarea
  • Curcuma
  • Trifoiul de balta
  • Tintaura
  • Cicoarea salbatica

Acestea sunt doar cateva din aceste plante.

In al doilea rand, detoxifierea ficatului poate fi realizata cu ajutorul fibrelor alimentare. Acestea au un rol deosebit deoarece imbunatatesc functia de detoxifiere a ficatului si elimina bila, iar odata ajunse in organism, grasimile si acizii biliari sunt eliminate impreuna cu materiile fecale.

Daca vrei sa duci o viata sanatoasa, lipsita de probleme si sa ai un aspect placut lipsit de neplaceri, o cura de detoxifiere a ficatului nu numai ca iti este recomandata, ci si necesara.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *