Don't Miss

Dieta pentru Curatarea Colonului

By on May 25, 2010

curatarea colonuluiCura pentru curatarea colonului este recomandata tuturor persoanelor care sufera de constipatie, dureri abdominale, infectii urinare si chiar respiratie urat mirositoare. Este o cura care detoxifiaza organismul si il mentine mai tanar si mai sanatos mai mult timp.

Studiile mai multor universitati din america au scos in evidenta faptul ca unul din cele mai raspandite tipuri de cancer din intreaga lume atat la femei cat si la barbati este cancerul la colon. Ce inseamna cancerul la colon ? De fiecare data cand consumam alimente care nu sunt sanatoase sau sunt rafinate, resturi ale acestora se depoziteaza in intestinul gros si in colon. Aceste  resturi se degradeaza in timp deoarece nu sunt eliminate iar dupa o perioada patrund in sistemul sangvin si cel limfatic al organismului producand intoxicarea organismului si de aici provocarea multor afectiuni grave si nedorite. Astfel o dieta pentru curatarea colonului este remediul ideal pentru prevenirea unui astfel de lucru.

Urmand o dieta pentru curatarea colonului, cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este aportul zilnic de fibre. Astfel, ai nevoie de sa consumi zilnic cel putin 20-35 de grame de fibre. Acest gramaj este recomandat de medicii de specialitate. Nu sti de unde sa iei aceste fibre ? Tot ce trebuie sa faci este sa renunti la mancaruri prelucrate si rafinate si sa consumi zilnic legume, fructe, fasole, mazare, seminte, nuci, orez si in special cereale integrale. Un alt element important intr-o dieta pentru curatarea colonului sunt semintele de in. Acestea au cel mai bogat continut de fibre dintre toate cerealele integrale.

Alte doua ingrediente vitale pentru organismul uman sunt apa si lactatele. De ce apa ? Este simplu. Apa plata ajuta la hidratarea constanta a organismului eliminand toxinele odata cu ea. Consumand minim 8-10 pahare de apa zilnic ve-ti scapa si de constipatie.

In incercarea de a curata organismul de toxine, ve-ti inlatura odata cu toxinele si bacteriile „bune” din organism. In consecinta acestui fapt este imperial sa consumati iaurturi sau ale lactate fermentate care contin probiotice(bacteriile sanatoase). Aceste alimente restabilesc numarul de bacterii sanatoase din organism si stabilizeaza flora intestinala.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *