Don't Miss

Hemoroizi Interni si Hemoroizi Externi

By on February 24, 2011

hemoroizi externiAmbele sexe risca sa sufere de hemoroizi, fie ca este femeie, fie ca este barbat.Mai mult, hemoroizii sunt de doua feluri: hemoroizi externi si hemoroizi interni.

In caz ca suferi de hemoroizi, primele simptome care vor aparea sunt senzatia de mancarime, durerea si disconfortul local secretie anala sau chiar sangerari la nivelul anusului. Daca nu tratezi acesti hemoroizi, se maresc si devin mult mai periculosi. Acestia sunt impinsi in afara anusului si pot provoca abcese sau fisuri anale. Fie ca suferi de homoroizi externi sau hemoroizi interni, acestia trebuie tratati. Haideti sa aflam care este diferenta dintre hemoroizii externi si hemoroizii interni.

Hemoroizi externi

Sunt vizibili deoarece sunt situati in partea exterioara a anusului. In termeni mai pe intelesul tuturor, vorbim despre vene umflate, de culoare albastra si acoperite de piele. Cei care au acesti hemoroizi externi sufera foarte mult deoarece pielea este mai sensibila si durerea este mare.

Hemoroizi interni

Nu sunt vizibili deoarece apar in interiorul canalului anal. Ca si simptom, este senzatia de rect plin, iar efortul pe care-l faci pentru a elimina materiile fecale, duce la sangerarea hemoroizilor.

Acum ca ai aflat ce sunt hemoroizii externi si hemoroizii interni, vei putea sa faci deosebirea intre aceste doua afectiuni si te vei putea trata corespunzator.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *