Don't Miss

Informatii despre Colon Cleanse

By on December 6, 2012

Se poate administra Colon Cleanse persoanelor insarcinate sau celor care alapteaza?

Psyllium trebuie amestecat cu cel putin 250 ml de apa, suc sau bautura preferata. Se consuma imediat din cauza actiunii de intarire imediate. De-a lungul zilei se recomanda consumul a opt – zece pahare de apa pentru ca apa ajuta in mod natural la indepartarea substantelor toxice care s-au strans intre timp. consumul produsului fara lichide suficiente poate provoca inecare. Nu luati produsul daca aveti probleme de glutitie.

Se poate lua Colon Cleanse pe stomacul gol?

Pentru ca Colon Cleanse este formata din fibre solubile, se poate lua oricand, chiar si pe stomacul gol.

Se pot lua alte medicamente impreuna cu Colon Cleanse?

Nu exista contraindicatii cunoscute. Totusi, exista speculatii cu privire la anumite pastile care s-ar putea sa se uneasca cu psyllium si sa previna dezintegrarea lor adecvata. este o idee buna sa luati medicamentatia cu o ora inainte sau dupa consumul Colon Cleanse. Verificati cu doctorul sau farmacistul posibilele interactiuni cu psyllium.

Ajuta fibrele solubile din Colon Cleanse la regularizarea colesterolului?

Colesterolul se ataseaza de fibre si sunt transportate afara din corp ca toxinele, astfel ca fibrele solubile din alimente, ca Psyllium Husk, ca parte a unei diete cu continut scazut in grasimi saturate si colesterol poate reduce riscul bolilor cardiovasculare. Este necesara o doza de cinci – sapte grame de Colon Cleanse pe zi pentru acest efect.

Cum ajuta Colon Cleanse la curatarea colonului?

Colon Cleanse este format in totalitate din psyllium. Acesta ajuta la absorbtia toxinelor din colon prin crearea unei mase gelatinoase, ca un burete, in intestine. Umflandu-se si absorbind lichide, divide si misca toxinele care au ramas blocate in colon. Un colon curat inhiba supravietuirea bacteriilor. Psyllium netezeste peretii intestinali si lasa o pelicula subtire si alunecoasa pe peretele interior al colonului, facand mai usoara tranzitia toxinelor generate mai tarziu.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *