Don't Miss

Ingredientele ColonHelp Junior

By on December 6, 2012

ColonHelp Junior este un supliment alimentar complet natural, cu rol de vitaminizant si reglator intestinal. Este singurul produs pentru detoxifierea organismului care este recomandat copiilor, insa si femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

Care sunt ingredientele ColonHelp Junior?

ColonHelp Junior contine tarate de psyllium, seminte de susan, papaya, goji berry, merisor, ananas, prune uscate, afine, catina si nuca de cocos. Impreuna, aceste ingrediente ale ColonHelp Junior au o actiune imunostimulatoare si antiinfectioasa, in mare parte datorita substantelor antioxidante si a vitaminelor si a mineralelor din compozitia sa.

  • Fibrele pe care le contin taratele de psyllium din ColonHelp Junior absorb substantele toxice si le elimina. Sunt benefice si pentru reducerea nivelului de colesterol ducand la un risc scazut de dezvoltare al bolilor coronare.
  • Semintele de susan din compozitia ColonHelp Junior contin vitaminele A, B, C si E, calciu, magneziu, zinc, fier, fosfor, vitamina B1, cupru, mangan si fibre. Din cauza acestora, susanul ajuta la functionarea adecvata a sistemului nervos si a celui cardiovascular, cat si detoxifierea ficatului si a rinichilor.
  • Papaya contine papaina, substanta care ajuta la digerarea proteinelor si la imbunatatirea sistemului digestiv. Papaya si fructele goji au efect antioxidant puternic, ajutand la imbunatatirea sistemului imunitar si la eliminarea toxinelor din organism.
  • Merisorul este o planta perena, cu proprietati antiinflamatoare, diuretice, detoxifiante si dezinfectant renal.
  • Ananasul are un continut bogat de mangan – folositor ca sursa de energie si pentru imbunatatirea capacitatii de aparare naturala a corpului. ColonHelp Junior contin prune uscate, cunoscute pentru efectul laxativ si pentru reglarea nivelului de glucoza din sange.
  • Afinele din compozitia ColonHelp Junior au rolul de antidiareic, cu proprietati antiinfectioase si vermifuge si au capacitatea de a imbunatati abilitatile de invatare functiile motrice.
  • Boabele de catina ocrotesc organismul de radiatii si ajuta la refacerea celulelor hepatice.
  • Nuca de cocos, bogata in fibre, minerale si vitamine, are efect antibacterian, ajuta in tratarea ulcerului si al infectiilor tractului urinar si al gatului si are efect tonic.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *