Don't Miss

Ingredientele LiverHelp

By on December 6, 2012

LiverHelp este un ceai hepatoprotector si detoxifiant, compus in totalitate din ingrediente naturale. In momentul in care ficatul este afectat de substante toxice asemeni alcoolului, medicamentelor, alimentatie nesanatoasa, stil de viata dezechilibrat, virusuri hepatice B si C, apar depozite de grasimi in ficat. Rezultatul consta in inflamarea ficatului si transportarea sangelui nepurificat in circulatie. LiverHelp ajuta la protejarea ficatului de toxine si creste capacitatea sa de regenerare. In plus, reduce efectele secundare ale chimioterapiei si ajuta la refacerea celulelor in curs de distrugere din cauza cirozei si a insuficientei hepatice.

Ingredientele LiverHelp sunt:

  • Armurariu cu actiune hepatoprotectoare, antioxidanta si detoxifianta. Acesta contine silimarina, o substanta care protejeaza ficatul si impiedica depunerea grasimilor in ficat.
  • Papadia cu actiune diuretica, depurativa si astringenta. Ajuta la drenarea hepato – biliara, recomandata si pentru detoxifierea ficatului, stimularea poftei de mancare si imbunatatirea digestiei.
  • Trifoiul rosu are proprietati antioxidante, antiinflamatoare si anticancerigene. Acesta ajuta la purificarea sangelui, motiv pentru care este folosit pentru detoxifierea ficatului si pentru stimularea secretiei de bila.
  • Ghintura albastra este antiinflamatoare, hepatoprotectoare si antiseptica. Studiile au demonstrat ca aceasta planta ajuta la regenerarea celulelor hepatice, fiind de ajutor si in hepatita cronica si acuta.
  • Lemnul dulce are proprietati digestive, antiinflamatoare, antialergice si hepatoprotectoare. Este recomandat pentru a apara ficatul de toxine, imbunatatirea digestiei, vindecarea ulcerului gastric, tulcurari gastrice si altele.

Se recomanda ca regimul cu ceai LiverHelp sa dureze minim o luna, desi se poate administra si dupa terminarea regimului, in cazul starii de oboseala a ficatului sau a organismului. Pentru ca LiverHelp este un produs complet natural, pe baza de plante, el nu creaza dependenta si poate fi utilizat pentru perioade mai lungi de timp, pentru intretinerea si detoxifierea aparatului digestiv si a ficatului. Totusi, nu este recomandat copiilor sub 12 ani, femeilor gravide sau celor alapteaza, celor cu interventii chirurgicale recente sau celor care au alergie la unul dintre ingrediente.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *