Don't Miss

Prevenirea Hemoroizilor

By on February 23, 2011

prevenirea hemoroizilorPrevenirea Hemoroizilor

Pentru a nu suferi de hemoroizi trebuie sa ai grija de tine si sa ai o igiena benefica pentru corpul tau. Prevenirea hemoroizilor se poate face printr-o igiena intestinala adecvata. Daca vreti sa contribuiti la prevenirea hemoroizilor, mergeti la toaleta in acelasi moment al zilei, in fiecare zi, exact la aceeasi ora, pentru a va obisnui intestinele sa se goleasca in mod regular. Daca sunteti ocupati si considerati ca veti uita, faceti acest lucru in fiecare dimineata, astfel incat sa devina o obisnuinta pentru dumneavoastra.

Daca simtiti nevoia sa mergeti la toaleta, nu ignorati aceasta cerinta. Cu cat vei astepta mai mult, cu atat fecalele vor deveni mai uscate si mai dure si risca sa irite peretii intestinului. De asemenea, un obicei gresit care provoaca hemoroizi, este tinerea respiratiei in momentul defecatiei. Nu faceti acest lucru! Pozitia fiziologia in momentul defecatiei este si ea importanta. Pentru prevenirea  hemoroizilor, adoptati pozitia “pe vine”, astfel incat presiunea asupra scaunului sa fie data de muschii bazinului si de pozitie.

Un alt obicei prost este acela de a sta pe toaleta mai mult decat este nevoie. Pentru prevenirea hemoroizilor, evitati sa mai cititi la toaleta, deoarece muschii anusului sunt relaxati in acel moment si antreneaza un aflux de sange catre zona respectiva, crescand riscul de hemoroizi. Pentru a nu grava posibilii hemoroizi, stergeti-va cu un servetel umed, usor, cu miscari incete, nu foarte bruste. Renuntati la hartia igienica si la servetelele parfumate deoarece acestea irita suplimentar.

Pentru prevenirea hemorizilor, luati laxative care cresc volumul fecalelor, iar daca durerea provocata de catre hemoroizi este mare, folositi o compresa cu gheata, evitand sa puneti gheata direct pe piele. Spune “nu” hemoroizilor si “da” unei vieti sanatoase lipsita de neplaceri.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *